Waarom custom wielerkleding?

Je teamgenoot al vanuit de verte spotten zodat je weet hoe lang je nog op hem moet wachten, of wanneer je bij de finish moet staan om haar over de streep te juichen.

Medewerkers die al fietsend reclame maken voor je bedrijf. Het goede doel waar jij je voor inzet, zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. Of gewoon elke zondag strak in het pak een rondje stoempen met het team?

Wat voor reden je er ook voor hebt, een opvallend en uniek teamtenue zorgt voor herkenbaarheid en een saamhorigheidsgevoel en doordat je zelf van begin tot eind invloed hebt op het ontwerp, draag je precies wat je wil!

Het ontwerp proces:

Samen spreken we jouw wensen door. Heb je 1 of meerdere logo's waar het ontwerp op gebaseerd moet worden? Zijn er bepaalde kleuren die je er graag in wil verwerken? Als ik een idee heb van waar je naar op zoek bent, ga ik aan de slag! Het concept ontwerp waar ik vervolgens mee kom, is nog volledig aanpasbaar. Ik ben pas tevreden met het ontwerp, als jij tevreden bent met het ontwerp!

Als het ontwerp af is, kan het worden doorgezet naar een leverancier de de productie gaat verzorgen. Mocht je zelf contact hebben met een leverancier, dan lever ik het ontwerp aan volgens de specificaties van die betreffende leverancier. 

Het is mogelijk dat ik naast het ontwerp, ook het contact met de leverancier verzorg tijdens het besteltraject. Euphorica Design werkt met een voorkeursleverancier (Kalas), waarbij de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. 

 

Ik wil ook een Euphorica Design!
 
E-mailen
Bellen
Instagram