Het ontwerp proces:

Wil jij ook een Euphorica Design? Dan spreken we samen  jouw wensen door. Heb je 1 of meerdere logo's of elementen waar het ontwerp op gebaseerd  moet worden? Zijn er bepaalde kleuren die je er graag in wil verwerken? Als ik een idee heb van waar je naar op zoek bent, ga ik aan de slag! Het concept ontwerp waar ik vervolgens mee kom, is nog volledig aanpasbaar. Ik ben pas tevreden met het ontwerp, als jij tevreden bent met het ontwerp!

Als het ontwerp af is, kan het worden doorgezet naar een leverancier die de productie gaat verzorgen. Mocht je zelf contact hebben met een leverancier, dan lever ik het ontwerp aan volgens de specificaties van die betreffende leverancier.

Het is mogelijk dat ik naast het ontwerp, ook het contact met de leverancier verzorg tijdens het besteltraject.

Euphorica Design werkt met een aantal voorkeursleveranciers, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. 

 
E-mailen
Bellen
Instagram